torsdag 17 mars 2011

Ordinär dag, helt enkelt...

Ja, onsdagen var inte så där vidare händelserik egentligen även om den var intressant på sitt sätt.

Bilen känns helt annorlunda nu när den är tyst! Eller tyst? Jag hör en hemsk massa ljud jag aldrig hört innan ;-) Grålle förnekar sig inte, men det kan ju vara normala billjud som jag förträngt? Norrköpingsturen i helgen kommer att bli en behaglig upplevelse mot de två senaste kan jag säga. Senast jag masserade i 011-land och så föreläsningen förra veckan. På lördag är det också då massage inbokad.

Jobbet var rörigt och jag är rätt trött i huvudet känner jag. Kanske inte så konstigt när jag inte varit "ledig" en enda dag av de 10 senaste. För att gå på massagekurs är inte att vara ledig även om det är skitkul!

Träningen gick för övrigt mycket bättre - snart kan jag nog börja belasta armen ännu mer, man kanske skulle börja göra några armhävningar hemma? För att stärka de stackars "förtvinade" musklerna? Eller om det nu är leden som spökar kanske det inte är så bra? Bara att prova förmodar jag?

Eftersom jag hade en praktik inbokad vid 19.00 var det bara att kasta sig ut med Dino rätt omgående. Han hade lite funderingar om han över huvud taget hade lust att jobba men sen när jag väl selat ut hade han mer bråttom ut i snålblåsten än vad jag hade. Temperatur på nollan och snålblåst är inget skönt.
Men det kändes rätt vettigt med steget på honom, tills han tröttnade på att skritta och fick för sig att trav var en bättre idé. Hoppas att fotvårdsspecialisten har tid snart, hans fötter är alldeles för stora och snedslitna just nu.

Jag fick avi om att mina prylar jag nätshoppade på tisdagen fanns på plats på Posten men de får hämtas vid lämpligt tillfälle. Jag stör mig på att jag inte vet om det går att ändra utlämningsställe som standard på Posten? Man kanske skulle ta tag i det och maila och fråga? För det är mycket irriterande att behöva åka en omväg varje gång för att de bestämt att alla med mitt postnr ska hämta sina paket på ett visst ställe.

Men att praktisera på människa är verkligen roligt, jag får tänka efter vilka muskler som är inblandade och vad de gör. Alla har ju sina sätt att roa sig :)

I morgon ska vi testa Nisse på banan igen, stackars testpiloten med tanke på hur pigg han är nu!!!! Hoppas att Moa funkar, mamma sa att hon var riktigt fin när hon körde i går...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar