onsdag 14 september 2011

Överraskande och Bra dag!

Det blåser som bara den!
Upp-packningen på jobbet fortsätter... Samtidigt som allt ska gå lika snabbt som tidigare om inte fortare, röda varningslamporna folk borde ha som stressvarning skulle blinka på många nu. Dessutom verkar det gå en rejäl förkylning nu. Jag är drabbad på så sätt att jag är lite "svidig" i halsen men inte mer.

Jag bevakade anmälningarna till mantorp, mest för att se om jag fick köra, och det fick jag. Nisse var enligt listan tredje från att komma med. Riktigt nära ändå mot vad han varit innan i "normala" lopp.

Återbesök hos tandläkaren och en ny tandläkare som var riktigt tveksam till om det går att rädda tanden alls, och i så fall knappast längre än några år? Ja ja, men det där får jag hoppas att de har klart för sig. Bedövningen satt inte i riktigt lika länge den här gången som sist. Och faktiskt så kände jag lite när hon var i och rotade i en kanal, jag hoppas att det räcker för att få bort smärtan. Det är dyrt att gå till tandläkaren en gång i veckan även om jag inte är uppe i ett ordinärt veterinärbesök än. Förresten höll jag på att somna när jag låg i tandläkarstolen, det är ju dumt att spänna sig.

Sen drog jag faktiskt hem och tog hand om en tvätt och grejade och så passade jag på att ta ett litet kort dressyrpass på Nisse i halvstormen! Han var väldigt tveksam till stormen - och sen upplyste han mig om att det faktiskt inte brukar ligga en ridbana på vår mark genom att i ett varv ha blicken fäst i sanden, sen slappnade han av och gick bättre än han någonsin gjort hemma! Han gick att ställa höger utan problem och jag kunde sitta på mitt högra sittben i över 2 varv utan att hamna fel! Det här måste vi träna vidare på!

Resten av kvällen tillbringades med fika i trevligt sällskap innan jag slängde mig vid datorn igen och kollade om programmet kommit ut på Mantorpstravets hemsida. Det hade det och vi fick spår 4, det borde gå hur enkelt som helst, bara att hålla i i kurvan och inte sparka henne i rumpan när jag ska lägga om stången ;) Samtidigt satt jag med en kompis på MSN och de har starthäst så jag scrollade bort och kollade i vilet lopp - och fick syn på namnet Easter Day! Skapligt paff jag blev, de hade delat noll-loppet och klämt in hela 12 lopp den dagen!
Nu kanske inte springspår är ultimat för Nisse men det är ju Tobias problem att lösa, jag är inte rädd att han inte ska gå att vända där ute åtminstone, han är ju dressyrhäst ;)

Två hästar med på måndag alltså! Roligt, roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar